Referenties

Naam: Marion Verhulst

Beste Joyce,
 
Wij willen je nogmaals bedanken voor de mooie uitvaart van mijn moeder, die je, ondanks de moeilijke omstandigheden, voor ons hebt verzorgd.
Het moet voor jou ook spannend zijn om het onder deze omstandigheden goed te laten verlopen, maar alles was prima geregeld.
We hebben het zeer op prijs gesteld dat je alle tijd hebt genomen om bij ons thuis te bespreken wat de mogelijkheden waren en ons hebt geholpen de goede keuzes te maken.
Heel prettig was ook dat je al de uitvaartverzekeringen hebt uitgezocht en de uitbetaling daarvan hebt geregeld, net als de aangifte van overlijden bij de gemeente. We zijn helemaal ontzorgd!
Het enige minpuntje tot nu toe is dat ene zoute koekje in het plastic zakje bij de drankjes. Dat was wel héél karig, terwijl mijn moeder altijd de neiging had iedereen vol te stoppen met allerlei lekkers. Ik had nog gezegd: niet te gierig! (maar ja, waar hebben we het over). De stroopwafels bij de koffie waren bijzonder lekker!
Een compliment ook voor de heren die mijn moeder zo mooi verzorgd en aangekleed hebben; ze zag er prachtig, vredig uit!
We zijn blij dat we voor Rita Feld uitvaartverzorging hebben gekozen en dat jij ons hebt begeleid.
 
Met dankbare groet, ook namens mijn broers,
Marion Verhulst.


 

Naam: Alet

Beste Joyce,                                                                          
 
Jij voelde bijzonder goed aan wat voor ons passend was bij de uitvaartplechtigheid van mijn geliefde man. Je ging er vol voor om het op onze wijze invulling te geven.
De uitvaartplechtigheid werd zo een heel bijzondere en intieme gebeurtenis die hem en ons goed paste. Het had niet beter gekund!
Wij zijn je daar ontzettend dankbaar voor en koesteren deze mooie en dierbare afscheidsplechtigheid.
 
Lieve groet,
 
Alet


 

Naam: Marja V.

Beste Fransisca,
 
Wij willen jou door middel van dit bericht (review) laten weten, dat we jou persoonlijk heel dankbaar zijn voor jouw zorgzame, warme begeleiding rondom de crematie van mijn zuster Lia. 
Je had ook veel aandacht voor de kleine details en niet alleen voor de grote lijnen.
Alles was perfect georganiseerd. Elk detail klopte gewoon.
Jij hebt de familie echt "ontzorgd". 
Onze complimenten daarvoor. Je bent een echte vakvrouw. Een dikke 10. 
Ook de verzorging van de overledene en de nazorg daarbij was perfect gedaan door het team van Rita Feld.
 
Ik (wij) zullen Rita Feld uitvaartverzorging bij iedereen aanbevelen.
 
Dank je wel


 

Naam: Christa Groenewoud en Marja Kwaad

Onze vader Herman Kwaad was altijd enthousiast over de uitvaartzorg van Rita Feld en wilde graag dat zij ook zijn uitvaart zouden begeleiden. Daarom hebben wij na zijn overlijden contact opgenomen met Joyce. We konden prima schakelen met Joyce en vonden het persoonlijke contact heel plezierig en vlot. Mede door haar ideeën, betrokkenheid en professionaliteit kijken we terug op een mooi en warm afscheid van onze vader.


 

Naam: Yvonne van der kooij

Lieve joyce

Wat ben jij een topper in je werk!

Bedankt voor je steun begrip..en dat je r voor ons was!..en nogmaals bedankt voor al je advies.


Naam: marinus korte

Beste Joyce.

Wij willen jou bedanken voor de mooie uitvaart.

het was heel mooi verzorgd.gr fam korte/hopman.


Naam: Rob Puister

Beste Monique,

Namens mijn familie wil ik je heel hartelijk bedanken voor de fijne manier waarop jij de uitvaart van onze moeder hebt geleid. Er was werkelijk niets wat ontbrak. We hebben ook veel positieve reacties gehad op de manier waarop het allemaal is gegaan.

Mijn moeder had veel wensen duidelijk kenbaar gemaakt, dus dat was voor ons ook een geruststelling.

Groeten, Rob.


Naam: Tineke de Jager

Beste Joyce,Wij willen jou graag heel hartelijk bedanken voor het verzorgen van de crematie van onze moeder.Mede dankzij jou kijken wij terug op een mooi, warm en liefdevol afscheid van onze moeder.

Jij dacht werkelijk waar aan alles en zette de puntjes op de i. Dit op een hele warme fijne en professionele manier.Wij hebben alleen maar positieve reacties gehad. 

Ook over hoe jij de uitvaartdienst leidde!


Naam: Co Roosendaal

Mede dankzij de inzet en betrokkenheid van Rita zijn we er in zeer korte tijd in geslaagd om een waardige uitvaart voor mijn lieve vrouw Leny te verzorgen. We hebben van veel kanten terug gehoord dat de uitvaart als bijzonder persoonlijk en indrukwekkend is ervaren. 

Rita had heel attent niet alleen een steentje met de naam en data van Leny meegenomen voor bij het graf maar daar de voor ons zo belangrijke tekst "Vlinders zijn vrij" aan toegevoegd. Dat maakte het heel persoonlijk.


Naam: Ludy Bakkum

Heel stijlvol.

Het heeft mij erg veel geholpen bij de verwerking van mijn verdriet.

Heel veel dank hier voor.

Vriendelijke groeten Ludy.


Naam: Ingrid Bovenkerk

Voor de tweede keer voor Rita Feld gekozen. Uitstekende verzorging, begripvol en staat open voor al je wensen. Kortom zeer tevreden over de uitvaart.


Naam: Mart Berkhout

Prima begeleiding en verzorging bij de crematie van mijn vader de Heer J.Berkhout. Rita was begripvol en ter zake kundig. Vriendelijk bedankt. Mart.k


Naam: Peter van Doorn

Bedankt voor de uitstekende verzorging voor, tijdens en na de uitvaart van mijn lieve onmisbare vrouw Marry. 

Het was een mooie uitvaart waar veel zorg aan besteed is door Joyce en haar overige collega’s.

Ik kan niet anders doen dan jullie aanpak aanbevelen aan al diegenen die op zeker moment deze verzorging nodig .Ik mis mijn vrouw, mijn zoons hun moeder en de kleintjes hun oma, maar wij hebben toch troost gevonden in de mooie uitvaartplechtigheid.


Naam: Andy Verberne

Lieve Joyce,Bedankt voor de wijze waarop jij ons geholpen hebt om het verlies van onze moeder, oma en vooral ook partner te verwerken. Met een luisterend oor en met waardevolle adviezen ondersteunde jij het proces van overlijden tot uitvaart. Het voelde als een warm bad waardoor onze pijn werd verzacht. Wij hebben er hele fijne herinneringen aan overgehouden.Namens de familie, complimenten en heel veel dank aan jou en je collega's die hebben geholpen.


Naam: Marieke Luigjes

Lieve Joyce,

Wat hebben wij een mooi afscheid gehad van onze moeders lieve man en onze trotse vader.

De hele week hadden we fijn contact met jou. En hebben veel steun ervaren vanuit jou.

De afscheidsdienst was mooi, alles was mogelijk. We hebben alleen maar positieve reacties gehad. Op onzen stukjes maar ook hoe jij het leidde. Onze dank is groot!


Naam: Fam Wiggemansen

Lieve Joyce,Onze (schoon)vader, opa en overgroot opa is helaas sneller bij ons weg gegaan dan we hadden gedacht. Maar door jouw support, enorme goede en professionele begeleiding hebben wij deze beginfase goed doorstaan. Wij houden daar warme herinneringen aan over en daar ben jij, en al jouw collega's die hieraan hebben mede bijgedragen, onderdeel van geweest.Heel veel dank namens alle direct betrokken familieleden.

Een groot compliment is hier op zijn plaats.


Naam: Wilm Gol

Onze moeder stond bij mij thuis heel mooi opgebaard. Geheel in haar geest wilden wij een intiem afscheid organiseren. Samen met uitvaartbegeleidster Joyce is dat heel mooi en betrokken verlopen. Het afscheid is een mooie herinnering geworden. Hartelijk dank namens de familie

 


Naam: Hanneke Paree 

Lieve mensen,Jullie wil ik graag bedanken,.

Na het overlijden van Jan t/m de crematie ben ik en de familie met zoveel aandacht en liefde omringd er

zijn geen woorden voor om dit tot uitdrukking te gevenVoor mij persoonlijk zeker voor jouw Joyce wat ben jij een integer, meelevend en ondersteunend lief mens,

dit heeft mij enorm geholpen.

Heel veel dank hier voor.Lieve groetjes,

Hanneke

 


Naam: Matthy de Koning

 

Joyce

Bedankt voor je tijd, begrip en vooral je geduld met het verzorgen van de uitvaart van onze moederschoonmoeder.

Fam. de Koning

 


Naam: r.heemskerk

 

Lief team Rita Feld

Het hele team wil ik bedanken voor de goede en betrokken verzorging bij de uitvaart van Antoon.Alles was tot in de puntjes verzorgd en dat maakt dat we een mooie herinnering overhouden aan het voor mij trieste afscheid.

Voor Rita een speciaal dankwoord voor het mooie voordragen van mijn afscheidsbrief.

Liefs Riet

 


Naam: Sandy en Miranda Nannings

 

Lieve Joyce,Wij willen jullie bedanken voor het verzorgen van de uitvaart van onze moeder. Wij hebben dit als zeer bijzonder ervaren. We kunnen terugkijken op een zeer mooi afscheid en we hadden dit niet zonder jou hulp en steun kunnen doen. Nogmaals bedankt..Miranda en Sandy Nannings

 


Naam: Rob v.d. Weijden

 

Op 4 mei 2016 was de uitvaart van onze dochter Patricia. Samen met Rita Feld hebben wij deze uitvaart voorbereid.Rita was een grote steun voor ons.Ook de plaats waar deze plechtigheid plaatsvond,de Johannes Poststraat, werd door alle aanwezigen als een warme plek ervaren. Wij hebben in dat uitvaartcentrum op een waardige en stijlvolle wijze afscheid kunnen nemen van onze dochter. Rita en alle medewerk (st)ers van het centrum willen wij bedanken voor hun medeleven en de begeleiding die wij van hun hebben gehad.

Fam v.d Weijden

Delen: